IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Masina de gaurit fara fir, cu 2 baterii Li-ion 2.0Ah, 13mm, MP20V, Tolsen

Cod : 87212

/ Opinia ta
Mașină de găurit fără fir cu 2 baterii de 2.0Ah Li-Ion incluse. Destinată unei utilizări intensive, își face treaba în cele mai dificile condiții.
in stoc
468,90 lei

Comenzile achitate cu plata ONLINE au prioritate la livrare.

♦ Informatii Livrare 

Costurile de procesare si livrare comandă vor fi disponibile si se calculeaza automat in cosul de cumparaturi, dupa ce selectati judetul si localitatea de livrare, astfel:

- daca ai ales sa-ti ridici comanda de la sediul nostru, Showroom Doraly sau depozitul din Bd. Biruintei 302, Pantelimon, judetul Ilfov, Romania, costurile de procesare si livrare sunt 0.
- daca ai ales sa-ti livram noi comanda, livrare este gratuita pentru comenzile cu valoarea peste 300 lei. Pentru comenzile cu valoare sub 300 lei, costul de procesare si livrare este de 19 lei, indiferent de adrea de livrare si va fi suportat integral de cumparator.

Nu se fac livrari in weekend sau in zilele declarate oficial ca sarbatori legale.





Masina de gaurit fara fir, cu 2 baterii Li-ion 2.0Ah, 13mm, MP20V - Tolsen

Daca esti in cautarea unei masini de gaurit fara fir, MP20V de la Tolsen poate fi exact ceea ce ai nevoie! Cu doua baterii Li-ion 2.0Ah incluse si un incarcator rapid, esti intotdeauna pregatit pentru proiectele tale.


Aceasta masina de gaurit fara fir este dotata cu o multitudine de caracteristici, cum ar fi:
  • Viteza fara sarcina (treapta I/II): 0-400 / 0-1500 /min
  • Capacitatea de prindere a mandrinei: 1.5-10mm
  • Cuplu maxim: 35 Nm
  • Sistem de frana si blocare automata a mandrinei
  • Selectie de viteza in trepte
  • Reglare electronica a vitezei
  • Functia de inversare
  • Cuplu variabil
  • 2 moduri (pentru insurubat si gaurit)
  • Lumina LED
  • Indicator LED pentru nivelul de incarcare a bateriei
  • Clema de prindere pentru curea
  • Aprobat CE
  • Baterie Li-Ion
  • Mandrina fara cheie

Cu o capacitate maxima de gaurire in lemn de 25mm si in otel de 10mm, aceasta masina de gaurit fara fir este ideala pentru orice proiect. Este livrata intr-o geanta de panza cu cutie de culoare.

Aceasta masina de gaurit fara fir MP20V de la Tolsen este o alegere excelenta pentru profesionisti si amatori deopotriva. Dar nu ne crede pe cuvant, incearca-o si tu!



Deschideți-vă drum către putere, versatilitate și confort cu noua linie de unelte electrice fără fir Tolsen MP20V. Această gamă include o serie de unelte, inclusiv mașini de găurit, șurubelnițe cu impact și ferăstraie, toate fiind alimentate de o platformă comună de baterii cu ioni de litiu. MP20V oferă utilizatorilor libertatea și flexibilitatea necesare pentru a aborda orice proiect fără constrângeri. Proiectate pentru durabilitate, fiabilitate și accesibilitate, uneltele Tolsen MP20V sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt produse în conformitate cu standardele stricte de calitate, astfel încât să poată rezista celor mai dificile condiții de lucru. Indiferent dacă sunteți un pasionat de bricolaj sau un profesionist, noua linie de unelte electrice fără fir Tolsen MP20V este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Cleste mops cu decalaj 200 mm, Tolsen

Cleste mops cu decalaj 200 mm, Tolsen

    Clema de colt Tolsen 75 mm, Industrial - Tolsen Dacă sunteți în căutarea unei cleme de colț rezistente și durabile, atunci clemă de colț Tolsen 75 mm, Industrial este alegerea potrivită pentru dvs. Cu o greutate de 220g, aceasta este o clema de colț solidă, confecționată dintr-un aliaj de aluminiu și acoperită cu pulbere. Firul de zinc placa[...]
31,90 lei
lipsa stoc
Cleste mops cu decalaj 250 mm, Tolsen

Cleste mops cu decalaj 250 mm, Tolsen

Falcă mobilă forjată în matriță cu oțel carbon de calitate ridicată Dimensiune: 10" (250 mm) Ambalaj: etichetă cu casetă cu sertare
41,90 lei
lipsa stoc
Cleste mops cu decalaj 300 mm, Tolsen

Cleste mops cu decalaj 300 mm, Tolsen

Falca mobila forjata in matrita cu otel carbon de calitate ridicata Dimensiune: 12" (300 mm) Ambalaj: eticheta cu caseta cu sertare
48,90 lei
lipsa stoc