IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Informatii despre plata si livrare

Livrarea produselor comandate se efectueaza in general in cel mult 48h lucratoare, din momentul receptionarii comenzii, in orice localitate din Romania, exclusiv prin Nemo Express.

Produsele oferite spre vanzare prin intermediul site-ului nostru, afiseaza pretul in lei cu TVA si informatia cu privire la disponbilitatea acestora actualizata in timp real. Cu toate acestea, avand in vedere faptul ca pe magazinul online plaseaza comenzi simultan diferiti vizitatori, pot exista situatii foarte rare, in care pentru un produs, informatia de stoc este in curs de actualizare. In acest caz, veti fi informat despre o eventuala indisponiblitate a unui produs in momentul confirmarii comenzii si veti putea lua o decizie in cunostinta de cauza, cum ar fi inlocuirea cu un produs similar sau chiar renuntarea la produsul respectiv. Comenzile inregistrate on-line in afara orelor de program, vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Toate documentele aferente produselor achizitionate (factura, certificat de garantie, etc) vor fi livrate impreuna cu produsele comandate.
 

♦ Modalitati de plata

Pentru plata produselor tale preferate de pe site, iti punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
 
- Plata in numerar
Plata cu numerar se face inetegral in lei la livrarea prin curier (ramburs) sau la ridicarea produselor de la Showroom TOLSEN din incinta Expo Market Doraly, pavilion P6, Afumati, Ilfov. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. ATENTIE! la sediul nostru din oras Pantelimon, Bd. Biruintei, nr.302, judetul Ilfov, nu se pot face plati in numerar. 
- Plata online cu card bancar
Magazinul online www.tolsentools.ro este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard prin NETOPIA Payments pentru tranzactii online cu orice card bancar emis de catre orice banca sub sigla VISA si MASTERCARD. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online. Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
Magazinul online www.tolsentools.ro foloseste pentru toate tranzactiile online serviciile NETOPIA Payments. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele.
- Plata prin transfer bancar in contul IBAN RO40INGB0000999907700439, deschis la ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresti.
 

♦ Informatii Livrare 

Dupa efectuarea comenzii on-line veti fi contactat telefonic de catre un operator de vanzari. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.

Costurile de procesare si livrare comandă se calculeaza automat in cosul de cumparaturi, astfel:
- daca ai ales sa ridici comanda de la Showroom TOLSEN din incinta Expo Market Doraly sau de la sediul nostru din oras Pantelimon, Bd. Biruintei, nr.302, judetul Ilfov, Romania, costurile de procesare si livrare sunt 0.
- daca ai ales sa-ti livram noi comanda, livrare este gratuita pentru comenzile cu valoarea peste 300 RON. Pentru comenzile cu valoare sub 300 RON, costul de procesare si livrare este de 14.9 RON, indiferent de adrea de livrare si va fi suportat integral de cumparator.
Livrarile se vor efectua prin Nemo Express, in perioada de timp pana la care profesionistul se angajeaza sa livreze conform OG nr. 34/2014, de la data la care consumatorul a transmis comanda.

Nu se fac livrari in weekend sau in zilele declarate oficial ca sarbatori legale.