IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Te invitam sa ne vizitezi showroom-ul unde vei avea ocazia sa testezi calitatea produselor TOLSEN si sa constati ce inseamna experienta de peste 45 de ani, intr-un domeniu in care inovatia este permanenta si absolut obligatorie.

Rezistent, de încredere, fiabil. Cea mai înalta exigenta pe care o are TOLSEN este sa produca cele mai durabile si calitative instrumente de pe piata. Suntem mândri sa spunem ca acest standard ne-a ajutat sa oferim solutii inovatoare ani de-a rândul. Calitatea este sinonima cu siguranta si fiabilitatea garantate.

Suntem în cautare de parteneri din întreaga lume. Daca sunteți interesat/-ă sa fiți distribuitorul nostru pentru întreaga gama de unelte manuale și produse hardware, ne vom asigura ca deveniți un competitor de vârf pe piața dumneavoastră. TOLSEN România îsi propune sa distribuie unelte manuale de înalta calitate profesionistilor din industrie. Produsele TOLSEN sunt controlate pas cu pas în diferitele etape ale proiectarii, producției, ambalarii și controlului calitații proceselor.